Anne Tine Moltzau ble besatt av yoga da hun begynte sin praksis i 2008. Etter å ha mistet jobben kom lysten til å starte opp et yogasenter i Bærum, og i 2011 startet hun opp JA Yoga sammen med Janne Vinje Martinsen. Anne Tine er sertifisert yogainstruktør i medisink yoga for barn og ungdom med Åsa Halvarsson, Restorativ yoga og Yoga Somatics med Ateeka. Hun starter nå opp på en ny 250 timer teacher training i Somatic Bodywork.
Christina Danielsen har siden 2003 studert forskjellige yogateknikker hos profilerte lærere i inn - og utland. Etter avsluttet "Teacher training i 2006" hos "Yoga Alliance" i USA, har hun undervist både profesjonelle atleter, privatpersoner og bedriftskunder. Hennes yogakonsept baserer seg på en anatomisk trygg og profesjonell veiledning hvor pusten står som sentralt bindeledd mellom hodet og kropp.
Vera Skramstad

er sertifisert barne- og ungdomsyogalærer, også for barn med spesielle behov.

Hun har selv praktisert yoga i 17 år - hovedsakelig i form av Hatha yoga.

Herdis Palmadottir Sighvats er sertifisert YogaUnião instruktør og utdannet sosionom fra Island. Hun begynte sin utdanning med tre måneders intensiv kurs ved Den Skandinaviske Yoga og Meditasjonskole i Sverige i 2010. Deretter bodde hun i ashramet ved samme skole, hvor hun studerte klassisk yoga i 1 år. Hun har to barn og har praktisert yoga under og rett etter graviditet.


Janne Vinje Martinsen fikk øynene opp for yoga og begynte sin praksis i 2006. I 2011 sluttet hun i sin faste jobb og startet JA Yoga sammen med Anne Tine Moltzau. Janne er utdannet i medisinsk yoga for barn og ungdom, og er sertifisert Superswing og Yin Yang yoga instruktør, og har nå også startet på sin Virya Yoga utdannelse.
Kathrine Solvær Arkøy oppdaget yoga i 1998, og har yogalærerutdannelse fra Yogalærerskolen i Norge. Det er en 3,5 års utdanning innen klassisk yoga. I tillegg til videreutdannelse i gravideyoga og barneyoga. For Kathrine er yoga en livsstil, som hun integrerer i hverdagen på mange ulike måter. Jeg er opptatt av at vi har forskjellige kropper og ofte både utfører og opplever øvelsene ulikt. I min undervisning legger jeg vekt på å tilpasse øvelsene etter ønske og behov hos den enkelte. I  yoga trener vi på å måle oss med oss selv og ikke med andre. 
Kirsti Egge Haugstad jobber til daglig i Mottagelsen på Barnesenteret på Ullevål sykehus som spesialsykepleier. Hun avsluttet "teacher training" som Virya instruktør i desember 2009, og  er også instruktør innen gravide yoga og Terapeutisk yoga. Her kan du lese mer om Kirsti.(placeholder)
Yogalærer Anne Tine Moltzau-JA Yoga
(placeholder)
Yogalærer Christina Danielsen-JA Yoga
(placeholder)
Yogalærer Janne Vinje Martinsen-JA Yoga
(placeholder)
Yogalærer Kirsi Egge Haugstad-JA Yoga

VÅRE YOGAINSTRUKTØRER

(placeholder)
Yogalærer Kirsi Egge Haugstad-JA Yoga
(placeholder)
Yogalærer Vera Skramstad JA Yoga
(placeholder)