Ro ned med restorative og yoga nidra

Dette er et yogakurs hvor du roer ned kroppen med restorative og healende yoga som gir deg en dyp avslapning i kropp og sinn gjennom stillhet + støtte av rekvisitter, mens stress, spenninger og angst slippes ut.

Disse støttende rekvisittene tillater total avslapning i kroppsvevet, og frigjøring av muskelspenninger og lagrede toksiner, som ellers kan føre til at man føler seg uvel eller utvikler sykdom.

Timen avsluttes med 20-30 minutter med guidet avspenning/Yoga Nidra som er «yoga søvn». Yoga Nidra er en veiledet bevissthetspraksis som gjør at du kan bearbeide de underbevisste lagene av oppfatning til gamle identifiserte mønstre og skape nye tanker. Det er et verktøy som gir en større bevissthet om deg selv, samtidig som det gir en dyp avslappende og stressreduserende opplevelse.

Dette er en klasse hvor alle kan være med, varmt velkommen!

Prisen inkluderer den eteriske roll-on oljen "Peace" fra doTERRA til en verdi av kr 350,- som vil hjelpe deg å roe ned og bli fredfull. Den kan benyttes for bedre og dypere søvn, når du er irritabel, ved frykt eller redsel.