LØRDAG 23. SEPTEMBER KL. 10.00 – 13.00

Pris kr 450,- (krever påmelding)

SKULDERworkshop


Skulderen er det mest bevegelige leddet vi har, og det er dermed det mest vinglete.

I yogapraksisen vår legger vi ofte vekten over i armene og hendene, enten vi støtter oss i enkle overganger, i hunden som ser ned/opp, planke, vinyasa eller i mer avanserte armbalanser. Underarm og håndledd er ikke i utgangspunktet laget til å bære kroppsvekten vår så styrke og bevissthet rundt plassering av skulderen må derfor avlaste hendene.


Denne workshopen er ikke for de som nødvendigvis har armbalanser i praksisen sin, men for deg som liker å praktisere yoga men kjenner at du kanskje ikke helt vet hvordan du går fra hel til halv planke, du som kjenner at det kanskje murrer litt i håndleddene etter du har praktisert, at du ikke har helt oversikt over hva du faktisk gjør i hunden som ser opp/ned.


Vi vil se litt på anatomien av skulderleddet, hvorfor det er viktig med plassering og styrke, vi vil ha en god flyt og noe styrke.

Respekterer vi ikke kroppens anatomi og signaler vil skader og ubehag oppstå og det er jo det siste vi ønsker.


Nivået passer alle.


Velkommen! 


JA Yoga forbeholder seg retten til å avlyse arrangementet ved for få påmeldte.


Henriette Lien har lang erfaring som profesjonell danser i inn- og utland, skuespiller og programleder i tv og radio. 

 

Hun har praktisert Ashtangayoga i 12 år og er nå sertifisert yogainstruktør. Hun underviser i Vinyasa Flow også kalt FlytYoga. Det legges vekt på bevegelse synkronisert med pusten og asaene/posisjoner som settes etterhvert sammen og blir nesten som små korte dansesekvenser,- og dette er noe alle klarer!


Henriette er og opptatt av den medisinske effekten av å praktisere yoga. Hvordan organene blir stimulert, stressnivået går ned og kroppen håndterer livets påkjenninger bedre.

 

Yoga gir meg balanse i livet. Det gir meg rot i en tidvis hektisk hverdag. Matten er et sted jeg alltid kan vende tilbake til hvis jeg kjenner det glipper litt. En regelmessig praksis er for meg en nødvendighet for å føle meg hel.


Her kan du lese mer om Henriette Lien.

YOGA WORKSHOP med Henriette Lien

MELD MEG PÅ