Velværeyoga - Yoga Somatics - alle


Dette er en yoga klasse med myke flytende bevegelser. Her får du tid til å utforske kroppen i hver øvelse for på en meditativ måte å komme i kontakt med din kropp og din pust.

Gjennom myke bevegelser, pust, lyd og meditasjon åpner kroppen opp og frigjør spenninger i kroppen slik at du kan finne kontakten med dine indre bevegelser og kroppens indre visdom.

Andre teknikker som benyttes er berøring, aromaterapi og Restorativ yoga hvor kroppen støttes med puter for å finne den optimale stillingen. Slik lærer du å ta imot støtte og slappe dypt av inn i en tilstand som roer ned nervesystemet ditt og optimaliserer cellenes regenerasjon. Du vil kjenne at musklene slapper av, pusten blir mer fullstendig, og tankene stillner. Disse dype integrerende terapeutiske øvelsene bidrar til å redusere stress og gjennoppretter balansen i kropp og sjel.

Timen avsluttes med dyp avspenning.

Denne yogaklassen passer for alle, og kan være spesielt nyttig for deg som er sliten, lider av stress relaterte problemer, er kronisk syk, har kreft, er utbrenthet eller trenger en time med yoga velvære.


Tirsdag kl. 18.00-19.00. Fra 29. august - 5. desember (14 g.)

Tirsdag kl. 19.45-21.15. Fra 22. august - 12. desember (16 g.)

Torsdag kl. 10.30 - 12.00. Fra 24. august - 14. desember (16 g.)

NB! Det er ingen yogaundervisning i uke 40 for disse timene

Instruktør: Anne Tine Moltzau

Pris tirsdag 1 time kr 2.660,- (14 g.)

Pris tirsdag/torsdag 1,5 time kr 3.520,- (16 g.)

Yoga-Somatics-JA-Yoga.jpg

Ta en titt på når gründeren av Yoga Somatics, Ateeka utfører skjønne, myke flytende bevegelser:

MELD MEG PÅ