Virya yoga

Virya betyr energi, entusiasme og kraft, og er en dynamisk yoga utviklet spesielt med tanke på nordiske kropper. Vi bruker hjelpemidler som klosser og belter for at kroppen skal finne støtte i stillingene, og vi praktiserer til musikk.


En  Viryayogaklasse inneholder alltid øvelser fra 10 ulike moduler i en gitt rekkefølge. (Oppvarming, solhilsen, stående øvelser, balanser, mage- og armstyrkende øvelser, hofteåpnere, bakoverbøyninger, fremoverbøyninger, avsluttende øvelser og avspenning) Det kan være ulike øvelser fra gang til gang innenfor de ulike modulene, så klassene kan oppleves forskjellig selv om de følger et mønster. Biomekanikk, eller læren om hvordan kroppen beveger seg er et viktig element i Viryayoga. Vi gjør ikke stillingene for stillingenes skyld, men ønsker å strebe etter at yogaen blir så tilpasset den enkelte kropp som mulig, for å unnga skader og slitasje. Hver Viryaklasse innledes med et filosofisk tema.  


Fredag kl. 09.30-11.00. Fra 25. august - 15. desember (16 g.)

NB! Det er ingen yogaundervisning 6. oktober, uke 40.

Instruktør: Janne Vinje Martinsen

Kun DROP-INVirya yoga 1 - nybegynner

Virya yoga 1 er den naturlige fortsettelsen for de som har gått på Yogaskolen, men passer også for de som er nybegynnere.

Her introduseres Viryayogaens 10 moduler, og vi jobber med å finne hensiktsmessige og gode plasseringer av kroppen i de ulike stillingene. Gradvis bygger vi opp en praksis som etterhvert blir mer flytende.

Alle stillinger kan tilpasses og modifiseres, slik at du får en praksis som passer for din kropp.

Instruksjonene vil alltid være forankret i kroppens biomekanikk (læren om hvordan kroppen beveger seg), for at du skal få en trygg praksis for din kropp.


Mandag kl. 19.45-21.15. Fra 21. august-11. desember (16 g.) Fullt

NB! Det er ingen yogaundervisning 2. oktober, uke 40.

Instruktør: Janne Vinje Martinsen

Pris kr 3.520,- (16 g.)Virya yoga variert

Her jobber vi med ulike serier fra Virya systemet, tilpasset årstider, vær, personligheter med mer. Dette er en dynamisk og variert yoga, som alltid inneholder de 10 modulene, et filosofisk tema, og fokus på å tilpasse øvelsene til DIN kropp.

Virya variert er åpen for alle, og tilpasninger til den enkelt vil bli gitt underveis.


Mandag kl. 18.00-19.30. Fra 28. august -11. desember (16 g.)

NB! Det er ingen yogaundervisning 2. oktober i uke 40. I stedet holdes en åpen time torsdag 5. oktober kl. 1800.

Instruktør: Kirsti Egge Haugstad

Pris kr 3.520,- (16 g.)Virya yoga 2 

En dynamisk, flytende  og leken yogapraksis tilpasset nordiske kropper i dag.


I Virya yoga 2 bygger vi på kunnskap fra Virya yoga 1 og praksisen får lov til å bli enda mer flytende, utforskende og leken, men fremdeles med biomekanikk og trygge øvelser i fokus. Har du en etablert yogapraksis fra en annen tradisjon er du selvsagt også hjertelig velkommen. Vær åpen for at stillinger kan bli instruert litt annerledes i Viryayoga. Prøv og kjenn etter.


Virya 2 passer for deg som vil ha en dynamisk yogapraksis, og som har gått på Virya 1 eller har litt erfaring fra annen dynamisk yoga.


Torsdag kl. 19.45-21.15. Fra 24. august -14. desember (16 g.)

NB! Det er ingen yogaundervisning 5. oktober, uke 40.

Instruktør: Janne Vinje Martinsen

Pris kr 3.520,- (16 g.)

Virya yoga Bærum - JA yoga
MELD MEG PÅ
MELD MEG PÅ